bg

Shperndaje ne Facebook - Rezervo tani -

Shënim: me kod unik bën fjalë për një ofertë turistike në në "" me , me të përfshirë. Oferta është e vlefshme për datat dhe transporti është .

Prenotoni Tani Online
Rruga " Kastriot Muco ",
tek Posta Shqiptare nr 1,
perbri Universitetit Kristal,
Fier,
+355 34 22 16 66
+355 34 22 16 66

+355 68 60 14 252
+355 69 25 52 723
+355 69 29 49 939

reservation@friendstravel.al
info@friendstravel.al
friendstravel@hotmail.it
 
 
Albanian Web Analytics