bg
 

Profili Shperndaje ne Facebook

Profili i agjensise Friends Travel!

 

Friends Travel Agency eshte nje nga agjensite me te konsoliduara ne tregun Fierak e cila operon qysh ne 15 dhjetor 2010.Ka lindur si nje ide e dy shokeve te ngushte Z.Mariol Kongjini dhe Z.Leonard Goga  te cilet kane mbaruar universitetin perkates per manaxhimin e turizmit si edhe master te specializur ne marketing.Ne mundohemi te jemi sa me prane jush me investimet tona sado te vogla po aq te rendesishme ne fushen e turizmit.Per ne primare eshte te permbushim kerkesat e klientit.Ne faqen tone te web-it ju do te gjeni ofertat me te reja per paketat turistike dhe shume shpejt ne do te jemi agjensia e pare ne Fier e cila tregton Bileta ON-LINE ku do te jeni ju ata qe do te prisni bileten pa qene nevoje te kerkoni neper agjensi por direkt nga shtepia.Per ne "Friends Travel Agency " eshte nje investim vlerash dhe idesh ne fushen e turizmit. 

 

 

                                                                                                               Me sinqeritet   Mariol Kongjini

                                                                                                                                         Leonard Goga        


 
Albanian Web Analytics